Over Doggie's Paradise

Doggie's Paradise is een Belgische hondenwebsite die zijn bezoekers praktische informatie wil bieden op een luchtige manier. We willen niet de zoveelste hondenwebsite zijn, maar echt een toegevoegde waarde bieden. De hondensite Doggie's Paradise bestaat uit een informatief gedeelte met praktische weetjes over de verschillende hondenrassen en enkele topics rond hondenopvoeding en gedrag.

Daarnaast is er ook een interactief gedeelte, namelijk het hondenforum. Hier kan iedereen een leuke en interessante bijdrage leveren rond allerlei uiteenlopende onderwerpen. Alles wordt op een speelse manier aangepakt, waarbij de bezoeker centraal staat. De doelstelling is niet alleen om voor ontspanning te zorgen, maar tegelijk ook een leerrijke ervaring te bieden.

In tegenstelling tot veel andere websites komt er geen reclame voor op Doggie's Paradise die je doorverwijst naar externe websites. We hebben hier bewust voor gekozen omdat we de bezoekers niet willen overladen met allerhande promoties en reclamebanners. De enige reclame die voorkomt is voor de eigen hondenwinkel en dit meestal op dezelfde plaats (rechtsboven).

Het laatste en tegelijk ook nieuwste onderdeel is de hondenwinkel. Hierin maken we een selectie van hondenbenodigdheden die voor elke hondenliefhebber en zijn viervoeter praktisch zijn en dit aan heel scherpe prijzen. Neem zeker regelmatig een kijkje want dit assortiment wordt dagelijks verder uitgebreid. Heb je vragen over een bepaald artikel? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met de klantendienst.

Mis je nog iets in het assortiment? Geef ons dan zeker een seintje.

In de hondenwinkel bieden wij u een gamma aan kwaliteitsproducten en dit aan heel scherpe prijzen: gemiddeld 10 à 40% korting op winkelprijzen.

Doggie's Paradise biedt u verschillende mogelijkheden om uw bestelling veilig te betalen. Enkele mogelijkheden zijn credit cards zoals Visa, MasterCard en PayPal.

Ook overschrijvingen behoren tot de mogelijkheden. Nadat het winkelmandje afgerekend wordt, krijgt u alle informatie hoe u de storting moet uitvoeren. Van zodra het geld ontvangen is, wordt de bestelling onmiddellijk verzonden. Dit is een uiterst veilige manier van betalen. Aanvullende informatie vindt u in onze algemene voorwaarden.