Werpkist - benodigdheden

Veel fokkers maken gebruik van een werpkist als een teef klaar is om haar puppy's op de wereld te zetten. Het spreekt voor zich dat je toch nog enkele extra benodigdheden nodig hebt om de werpkist comfortabel te maken en de jongen zich meteen thuis te laten voelen. Daarom hebben we bij Doggie's Paradise Hondenwinkel een uitgebreid assortiment aan hondenmatten. Deze vetbedden zijn heel geschikt voor in de werpkist. Ze zijn heerlijk zacht en kunnen eenvoudig gewassen worden. Specifieke reinigingsinformatie vindt u terug bij de individuele producten. Onze hondenmatten zijn eveneens verkrijgbaar op rol zodat je onmiddellijk voldoende in huis hebt. Daarnaast zijn de vetbedden ook verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zoals latex en groene backing verkrijgbaar.

Op ons volledige assortiment geldt dat we 10-40% goedkoper zijn dan de doorsnee dierenwinkels. Doe dus snel je profijt bij de inrichting van de werpkist en kies uit onze verschillende handige en veilige betaalmethodes. De verzending bedraagt slechts € 5.

Eenmaal dat de puppy's uit de werpkist zijn is het natuurlijk belangrijk dat de puppy's in een veilige omgeving kunnen rondlopen. Ideaal hiervoor zijn de puppyrennen.

Ohja, neem zeker ook eens een kijkje bij onze hondenbenches. Ook deze zijn heel praktisch voor jonge puppy's.

 

Als er nog vragen zijn dan kan je steeds contact opnemen met onze klantendienst.