Puppyrennen

Als je op zoek bent naar een degelijke puppyren dan ben je bij Doggie's Paradise aan het juiste adres. In ons assortiment vind je zowel nylon als metalen puppyrennen in verschillende afmetingen. Op deze manier kunnen de puppy's lekker ravotten terwijl ze zich in een afgeschermde omgeving bevinden waar ze geen schade kunnen aanrichten of zich kunnen verwonden.

Een puppyren is dus ideaal voor fokkers. In deze afgeschermde omgeving hebben de jonge puppy’s voldoende ruimte om te verkennen en te spelen. Tegelijk zijn ze beschermd aangezien ze zich niet kunnen verwonden aan andere spullen die in de ruimte rondslingeren.

Ook voor particulieren bieden puppyrennen een oplossing. Als je af en toe niet thuis bent en je wilt een puppy of zelfs een volwassen hond niet opsluiten omwille van te weinig ruimte dan bieden puppyrennen zekerheid en comfort. De grootte kan je zelf aanpassen aangezien de meeste modellen eenvoudig uitgebreid kunnen worden met een extra set of door middel van extra panelen.

Als je bij ons een puppyren koopt dan betaal je gemiddeld 10-40% minder dan wanneer je hetzelfde artikel in een dierenspeciaalzaak zou kopen. De verzendkosten bedragen slechts 5 euro. Onze puppyrennen onderscheiden zich door hun kwaliteit en scherpe prijzen. De grootste modellen kosten in verhouding iets meer omwille van het grote formaat. Aarzel niet langer en bestel vandaag nog je puppyren! Je ontvangt je bestelling binnen de 3 dagen bij je thuis.

Puppyrennen Er zijn geen producten in deze categorie.