Hondenspeelgoed

Niks is leuker dan samen met je lieveling allerlei spelletjes te spelen. In ons assortiment vind je allerlei verschillende types hondenspeelgoed gaande van trektouwen tot floskoorden. Natuurlijk hoef je niet steeds met 2 te spelen. In ons aanbod hebben we eveneens hondenspeelgoed zodat je viervoeter zich heel goed alleen kan amuseren. Zelfs als je een hond hebt die alle speeltjes snel kapot krijgt hebben we een oplossing, namelijk het supersterke hondenspeelgoed van Kong. Deze hebben een heel lange levensduur. Sommige speeltjes kunnen zelfs gevuld worden met een speciale pasta voor heerlijk snoepplezier! Ook op ons hondenspeelgoed profiteer je van prijzen die 10-40% goedkoper zijn dan de gewone winkelprijzen.

Hondenspeelgoed Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Kong

  Het meest gekende speelgoed voor honden is zonder twijfel dat van het merk Kong. Het hondenspeelgoed van Kong staat garant voor een superieure kwaliteit aan een betaalbare prijs. De prijs ligt doorgaans iets hoger dan dat van het andere speelgoed maar in ruil krijg je een speeltje dat veel minder snel verslijt. Hierdoor kunnen zelfs de sterkste honden ook meer genieten van het spelen.

  Kong hondenspeelgoed is verkrijgbaar in verschillende types gaande van leuke speeltjes voor trekspelletjes tot toffe kleurrijke knuffels maar ook frisbees en drijvende speeltjes. Er zijn maar weinig activiteiten waar geen Kong speelgoed voor beschikbaar is.

  Het meest gekende hondenspeelgoed van Kong is de Kong Classic. Dit is een leuk kauwspeeltje waar je bovendien ook snoepjes, een soort pasta of gewoon iets dat je hond lekker vindt in kan stoppen. Op deze manier heeft je hond een extra bezigheid aangezien hij gaat proberen om dit uit het speeltje te krijgen. Plezier verzekerd!

  Houdt je hond van knuffels? Dan moet je zeker eens de Kong Cozie Naturals en Kong Cozie Brights bekijken. Dit zijn leuke figuurtjes in de vorm van een diertje. Binnenin zit een pieper. De speeltjes zijn extra verstevigd zodat deze minder snel scheuren dan traditionele knuffels.

  Geen enkel hondenspeelgoed is natuurlijk onverwoestbaar maar met Kong ben je wel zeker van een hoge kwaliteit en het speelgoed gaat sowieso langer mee dan gemiddeld. Net zoals altijd is het belangrijk om je hond in de gaten te houden als deze aan het spelen is.

  Daarnaast staat Kong speelgoed garant voor veel plezier en een steviger verzorgd gebit!