Trimtafels

Een goede hondentrimmer heeft natuurlijk nood aan goed materiaal. Hierbij is een kwalitatieve en degelijke trimtafel zeker geen overbodige luxe.

Uiteraard heb je een heel uitgebreide keuze als je een trimtafel wil kopen. Zo zijn er modellen in verschillende maten en die wel of niet verstelbaar zijn in hoogte. Binnen ons assortiment trimtafels vind je beide soorten terug. Bovendien heb je ook de mogelijkheid om een losse trimarm te bestellen.

De trimtafels in onze assortiment zijn van een stevige kwaliteit en daarom heel duurzaam in gebruik.

Wil je van tijd tot tijd je trimtafel praktisch kunnen opbergen? Neem dan zeker eens een kijkje naar onze opvouwbare modellen. Heel handig in gebruik en stevig uitgevoerd.

Voor degenen die het allemaal iets luxueuzer willen, hebben we eveneens een elektrische trimtafel. Hiermee haal je echt een pareltje in huis!

Profiteer snel van de aanbieding! Bij Doggie's Paradise geniet je van heel scherpe prijzen op de trimtafels. Doorgaans 10-40% goedkoper dan de gemiddelde winkelprijzen. Je ontvangt het product binnen de 3 dagen bij je thuis na ontvangst van je betaling.

Trimtafels Er zijn geen producten in deze categorie.