Hondenverzorging

Hondenverzorging is heel belangrijk. Iedereen die een hond heeft wil deze ook zo goed mogelijk verzorgen. Daarom bieden we op Doggie's Paradise een uitgebreid assortiment aan benodigdheden voor hondenverzorging aan. In dit assortiment vind je allerhande spullen terug zoals hondenkammen en hondenborstels, maar ook verschillende soorten scharen en hondenshampoo. Dit assortiment wordt continu verder uitgebreid om jullie zo goed mogelijk te kunnen dienen. Zoals altijd biedt Doggie's Paradise ook zijn producten voor hondenverzorging aan de scherpste prijzen aan. Hondenverzorging hoeft zeker niet duur te zijn. Wij zijn 10 tot 40% goedkoper dan de standaard winkelprijzen! Profiteer er dus snel van!

Hondenverzorging Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

  • Hondenkammen & borstels

    Om je hond goed voor de dag te laten komen is het noodzakelijk om hem regelmatig te kammen met een degelijke hondenkam. Hoe vaak dit nodig is, hangt deels af van het hondenras en het type vacht van je lieveling. Op basis hiervan is er een breed scala aan hondenkammen en hondenborstels beschikbaar om de vacht van je hond in topconditie te houden. Er zijn verschillende hondenkammen. De ene soort is om vlot door te kammen terwijl de andere meer gericht zijn om uit te dunnen. Bij elk product vind je een omschrijving van de toepassingsmogelijkheden. Als je vlug even de losse haren wil verwijderen of het stof wil verwijderen dan kan je gebruik maken van hondenborstels. Al onze hondenkammen en hondenborstels zijn 10 à 40% goedkoper dan in de winkels. Profiteer er dus snel van!

  • Hondenshampoo

    Wil je je hond zijn vacht laten stralen? Dan gaat er niks boven een goede hondenshampoo die zijn vacht tot zijn recht laat komen. Hondenshampoo's zijn er in verschillende varianten. Zo zijn er shampoo's voor puppy's, maar ook voor schillende types van hondenrassen. Bij ons vind je de hondenshampoo aan heel scherpe prijzen. Ontdek snel ons assortiment dat regelmatig uitgebreid wordt.