Autobenches

Autobenches zijn een must als je je hond veilig wil meenemen in de auto. Dankzij een autobench ben je zeker dat je lieveling veilig zit. Op deze manier voorkom je ook dat je hond rondloopt in de wagen terwijl je aan het rijden bent, want dit kan tot gevaarlijke situaties leiden. Daarnaast kan je je hond ook een korte tijd alleen laten in de autobench zonder het risico te lopen dat hij van de zetel valt of rondspringt in de wagen, waardoor het er in een mum van tijd een chaos is.

Autobenches zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen zodat er voor de verschillende types wagens wel iets voor handen is. Je moet natuurlijk ook rekening houden met de grootte van de hond. Niet elk hondenras past immers in elk type autobench. We raden aan om je wagen goed op te meten zodat je zeker bent dat de bench past.

Bij Doggie's Paradise heb je de keuze uit heel veel verschillende modellen. Zo kan je kiezen uit de gewone standaardmodellen maar ook uit dubbele uitvoeringen, zodat je 2 honden kan meenemen.

Neem zeker ook eens een kijkje naar onze aluminium autobench, een prachtig exemplaar voor in de auto! Een stevige autobench kopen aan een correcte prijs? Dan bij je bij Doggie's Paradise aan het juiste adres!

Eerder op zoek naar een gewone hondenbench?

Autobenches Er zijn geen producten in deze categorie.