Hondenbenches

Hondenbenches zijn een belangrijk accessoire voor iedereen die een hond heeft. Op deze manier kan je je hond even afzonderen op de momenten dat dit nodig is. Het is wel belangrijk dat je je hond eerst even aan de situatie laat wennen. De hondenbench moet vertrouwd overkomen zodat hij zich veilig voelt. Op deze manier komt zijn of haar hondenbench niet als een onveilige omgeving over, maar een vertrouwd plekje waar hij/zij even tot rust kan komen.

Er zijn verschillende redenen waarom mensen een hondenbench kopen. Ze zijn dan ook geschikt voor allerlei doeleinden. Moet je wat huishoudelijke taken uitvoeren waarbij je hond beter niet in de weg loopt dan kan je hem hier gerust even in onderbrengen. Je hoeft je dan geen zorgen te maken dat hij zich pijn doet of wegloopt.

Indien goed gebruikt kan een hondenbench echter ook nuttig zijn voor de opvoeding. Als je hond te enthousiast is als er bezoek langskomt dan kan je hem even afzonderen in zijn bench tot hij gekalmeerd is. Sluit hem in deze situatie echter niet te lang op, want anders komt het teveel als straf over waardoor hij zijn hondenbench met negatieve dingen gaat associëren.

Benches zijn te koop in verschillende vormen en uitvoeringen. Zo zijn er voor verschillende groottes van hondenrassen, maar ook voor verschillende doeleinden. Is deze bijvoorbeeld voor thuis of eerder voor in de auto mee te nemen? Dit kan natuurlijk een verschil maken. Een lichtgewicht hondenbench is namelijk heel handig op te vouwen en mee te nemen. Op deze manier kan deze ook makkelijk mee op reis of als je met je puppy langsgaat bij vrienden.

Neem gerust even een kijkje naar de hondenbenches die we te koop aanbieden.

Bekijk zeker ook onze autobenches.

Hondenbenches Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Autobenches

  Autobenches zijn een must als je je hond veilig wil meenemen in de auto. Dankzij een autobench ben je zeker dat je lieveling veilig zit. Op deze manier voorkom je ook dat je hond rondloopt in de wagen terwijl je aan het rijden bent, want dit kan tot gevaarlijke situaties leiden. Daarnaast kan je je hond ook een korte tijd alleen laten in de autobench zonder het risico te lopen dat hij van de zetel valt of rondspringt in de wagen, waardoor het er in een mum van tijd een chaos is.

  Autobenches zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen zodat er voor de verschillende types wagens wel iets voor handen is. Je moet natuurlijk ook rekening houden met de grootte van de hond. Niet elk hondenras past immers in elk type autobench. We raden aan om je wagen goed op te meten zodat je zeker bent dat de bench past.

  Bij Doggie's Paradise heb je de keuze uit heel veel verschillende modellen. Zo kan je kiezen uit de gewone standaardmodellen maar ook uit dubbele uitvoeringen, zodat je 2 honden kan meenemen.

  Neem zeker ook eens een kijkje naar onze aluminium autobench, een prachtig exemplaar voor in de auto! Een stevige autobench kopen aan een correcte prijs? Dan bij je bij Doggie's Paradise aan het juiste adres!

  Eerder op zoek naar een gewone hondenbench?