• Er zijn momenteel geen aanbevolen producten.
  • € 5 verzending*

    Levering binnen 3 dagen na ontvangst betaling. * Benelux. Frankrijk: € 9,99.

  • Vriendelijke service

    Aarzel niet om ons te contacteren. We helpen u graag verder.

  • Veilig betalen

    Credit card: Visa, Mastercard via PayPal of via overschrijving.

Online hondenwinkel Doggie's Paradise

Welkom bij de online hondenwinkel van Doggie's Paradise. Ontdek ons ruim assortiment en profiteer van onze scherpe prijzen en snelle levering.

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een hondenbench, puppyren of een trimtafel. Bij ons vind je wat je nodig hebt en dit aan betaalbare prijzen.

Dit is je eerste halte als je op zoek bent naar hondenbenodigdheden om je lieveling in de watten te leggen. In onze online hondenwinkel vind je een uitgebreid assortiment artikelen gaande van hondenmanden en kussens tot leibanden en verzorgingsproducten. Ook voor ontspanning kan je in onze online hondenwinkel terecht. Wij bieden heel wat speeltjes waar zowel jij als je hond veel plezier mee zullen beleven.

Profiteer van onze voordelige prijzen! Wij stellen alles in het werk om je bestelling binnen de 72u bij je thuis te krijgen (op werkdagen). Dit is deels afhankelijk van de gekozen betaalmethode. Als je ervoor kiest om te betalen via een overschrijving zijn we afhankelijk van de verwerkingssnelheid van de bank. Van zodra we hier een goedkeuring over ontvangen vertrekken je producten met de koerierdienst.

Als je nog vragen of opmerkingen hebt dan kan je steeds bij de experts van onze online hondenwinkel terecht. Je kan hen eenvoudig contacteren via onze klantendienst.

Veel shopplezier in de online hondenwinkel van Doggie's Paradise!