Softbedding met anti-slip (afgewerkte rand) Volledige grootte weergeven

Softbedding met anti-slip (afgewerkte rand)

Softbed met een anti-slip laag en een afgewerkte stikrand. Ideaal om aan je lieveling mee te geven als je op reis gaat maar natuurlijk ook om thuis te gebruiken. 3+1 gratis

Meer details

Beschikbaarheid: Voorradig

€ 9.00

Aanbieding Aanbieding!

Klantenbeoordelingen en reviews

2 beoordeling(en) - 2 review(s)
Toon verdeling
Lees reviews Beoordeel / Schrijf een opmerking

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 3 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0.75.


Dit softbed heeft dezelfde eigenschappen als een schapenvacht en is afgewerkt met een afstikrand en aan de onderkant voorzien van een anti-slip onderkant.

PROMO: Als u 3 stuks koopt dan krijgt u een 4de gratis!! Om van deze promotie gebruik te maken vult u 3 stuks in. Het 4de exemplaar wordt automatisch meegestuurd en hoeft u dus niet mee te tellen. Als u 4 stuks invult dan worden er in totaal 5 stuks verzonden.

Enkele punten waarmee u bij dit softbed rekening moet houden:

Was het softbed enkel in op de koude stand als u van een wasmachine gebruik maakt (max 30 graden). Anders bestaat de kans dat de anti-sliplaag gaat smelten.

 

Softbedden zijn uitermate geschikt om in huis op de vloer te leggen of om te gebruiken in een bench. Ook als je op reis bent kan u dit vetbed meegeven met je hond als hij op logement gaat. Op deze manier heeft hij toch iets vertrouwd in de buurt.

Productiemarge van ca 1 à 2 cm is mogelijk.

Door Antoon B. op 08 Jul 2014 :

Titel : softbedding met anti-slip
Opmerking : zeer goed kwaliteit. Zacht met een mooie afgewerkte afstikrand. En ook anti-slip zodat de bedding niet kan bewegen en de hond niet kan glijden..
(Softbedding met anti-slip (afgewerkte rand))


Rapporteer misbruikRapporteer misbruik

Door Guy V. op 12 Nov 2013 :

Titel : Softbedding met anti-slip
Opmerking : mooi en zacht , schuift niet weg


Rapporteer misbruikRapporteer misbruik